Nail-art
Met de hand beschilderen van uw kunst(acryl)nagels, met speciale penselen en nagelverf. Diverse mogelijkheden: van eenvoudige marmertechnieken tot decoraties met strass steentjes of fimo. Voor speciale of feestelijke gelegenheden, bijvoorbeeld een bruiloft. Natuurlijk ook een ruime keuze uit kleuren voor op de top, en vele afbeeldingen voor mooie nail-art nagels die met acryl en lak uit de hand worden gemaakt.

 • collage image title

   

  Nagels vooraf gefreest en gevijld.

 • collage image title

   

  De gewenste kleur.

 • collage image title

   

  Het gewenste resultaat.


Nagelpiercing
Er wordt een heel klein gaatje in de nagel geboord en daar wordt een ringetje of een staafje ingezet.

piercring_kl

Creative Nail Design
Er wordt uitsluitend gewerkt met producten van het merk Creative Nail Design. Dit merk heeft een groot assortiment en een ruime keus aan producten voor uw acryl nagels.

Creative Scrubfresh
Creative Scrubfresh is voor diepte- en oppervlaktereiniging. Het onttrekt het vocht en gedurende 20 minuten wordt de nagelplaat dof. Dit is zeer belangrijk voordat er acryl gezet wordt want daardoor kan het beter hechten. Het voorkomt ook infecties en nagelschimmels.

Creative Liquid
De liquid van CND, Retention+, is de liquid die het vaakst bekroond is wegens de zeer goede kwaliteit en hechting. Bij deze liquid is geen primer nodig.

Hollywood Nails
Verder werkt Jeanne’s Nails ook met de zeer mooi kleuren van Hollywood Nails Diamonds & Glitters. Ze geven een diepe en mooie kleur, met kleine of met grove glitter.
Veel van de nail-art nagels wordt met acryl gedaan en afgewerkt met een striperslak, dus de nail-art blijft de gehele tijd erop zitten.