Stacks Image 1
Behandeling
Bij de behandeling worden aan de tops van uw nagels met een speciale nagellijm tips aangebracht voor de verlenging van uw nagels. Daarna worden deze op de gewenste lengte geknipt en glad gevijld.

Hier komt de acryl erover heen. Acryl zorgt voor de vorming van de nagel. Volledige uitharding is na ongeveer 48 uur. Dit kan versneld worden tot ongeveer 24 uur door het gebruik van Solar Oil.


Nabehandeling
Één keer in de 3 à 4 weken nabehandelen (afhankelijk van de groei van uw nagels en de grootte van het nagelbed) is vereist voor een optimale conditie van uw nagels. Hierbij wordt alle acryl van de nagels weggevijld en wordt er nieuwe acryl aangebracht. Hier wordt niets van je eigen nagel meegevijld.

Stacks Image 125
Verzorging
Om de flexibiliteit van de nagels te behouden is aan te raden om thuis tweemaal per dag de nagels en nagelriemen in te masseren met Solar Oil.
Men kan de nagels een hoge glans geven door deze te polijsten met een polijstvijl.

Stacks Image 6
Andere behandelingen
Het aanbrengen van een dun laagje gel op de acryl, waardoor de nagels blijven blinken. Het blijft ongeveer 4 weken zitten.
Met gebruik van een UV lichttunnel uithardingsapparaat, speciaal voor gelnagels, zorgt dit voor een gelijkmatige uitharding.

Natuurlijk uitziende "French Manicure" nagels met een permanente witte en roze kleurcombinatie voor nagelbed en vrije rand. Dus zowel gelakt als ongelakt te dragen. Vergelen niet in de zon. Uiterst geschikt om het verschil tussen kortere en langere nagels te camoufleren. Het witte randje maakt de korte(re) nagels optisch gezien langer.
Stacks Image 73